Abup katalogen 2012

Abup katalogen 2012

Hm. Her sitter vi og skal lage et hefte om alt det fine som vi holder på med i ABUP. Det er ikke så lett, egentlig. ABUP er jo mest for barn og unge. Det er ganske lenge siden vi som skriver heftet var barn

selv.

Men vi har heldigvis fått med oss Johannes. Han er 16 år og liker å tegne. Vi kjenner noen som er ganske unge som er med ting i ABUP også. Vi skal nok få det til på et vis.

Det vi er ganske sikre på allerede, er at vi vil prøve å skrive og tegne
et hefte som skal være like fint for alle som er med på saker og ting i ABUP. Enten du er hjemme med mamma pappa hele dagen, eller om du går i barnehagen eller på skolen, eller du er voksen og har barn eller barnebarn som er med på noe i ABUP:

Vi håper at du finner noe du har bruk for og noe du synes er gøy i dette heftet.

Vi tenker at de minste vil se på tegningene eller bli lest for eller lese det de finner interessant selv.

Dere som er unge, kan sikkert lese det vi skriver for de minste, sånn for moro skyld, og det vi skriver for de voksne også, for å se om det er noe der som dere synes kan være nyttig. Men det vi tenker er viktigst for dere, har vi samlet på sidene 7 – 13.

Dere som er voksne er de eneste som må lese alt. Synes du det var litt mye, sier du? Jo, kanskje det, men sånn er det noen ganger å være vok- sen. Og siden dette heftet ikke er så veldig tykt, klarer du det nok.

Ok? Da begynner vi.

Abup katalogen 2012

Relaterte innlegg
Legg igjen en kommentar