Abup magasinet 2014

Abup magasinet 2014

Kjære lesere!

Endelig kommer neste utgave av abup magasinet. Det er 1,5 år siden vi lanserte første utgave, og det er på høy tid med nye utgivelser. Faktisk er ambisjonen å klare kvartalsvise magasiner fremover. Grunnen til at vi tror at vi skal klare det er at nettsiden vår abup.no i mellomtiden har utviklet seg til å bli et livskraftig nettsted med blogg, aktuelle nyheter og filminnslag og hvor vi har fulgt ideen med månedens tema i snart et års tid.

Brukere, erfaringskonsulenter, terapeuter, forskere og andre har på denen måten belyst hver måneds tema fra sine ståsteder. Vi har dermed nærmest «gratis» fått en masse spennende bidrag som nærmest kaleidoskopisk speiler det enkelte tema fra en masse spennende perspektiv. Temaene spenner vidt fra tics til traumer, men vi går heller ikke av veien for å berøre allmennmenneskelige fenomener som musikk og vennskap.

Denne våren ble Abup Road Studio etablert i et gammelt samtalerom innerst i hjørnet av den gamle bygningsmassen på Eg. Historien om dette rommet fra nød og elendighet til kreativitet bør en gang skrives og det er ikke med liten stolthet vi nå har etablert både musikkterapi, produksjon og innspillingsmuligheter, samt et fullt innredet web-studio for tv-sendinger.

I sommer etablerte vi kontakt med TV Agder og er nå ute med ukentlige sendinger på lokal-tv, som når anslagsvis 40 000 mennesker på Agder hver søandag kveld, og som når som helst kan sees på nett.

God fornøyelse!

Karl Erik Karlsen og Gro Anita Kåsa Poulsen

Abup magasinet 2014Abup magasinet kan også bestilles i papirversjon: gro.poulsen@sshf.no

 

Relaterte innlegg
Legg igjen en kommentar