Abup magasinet oktober 2015

Abup magasinet oktober 2015

Kjære Abup venner!

Dere har nå et Abup magasin foran dere som i veldig stor grad handler om Abup. Ja, er det så rart, kan mange tenke. Ved en smule ettertanke er det faktisk litt rart. Vi har i de foregående magasinene skrevet om mange som kommer til oss. Og mange som kommer til Abup har beskrevet hva det gjør med dem, hva de tenker og opplever.

I tillegg har vi skrevet om mange spennende prosjekter og vi har tidligere forsøkt å beskrive alt det viktige arbeidet som gjøres der ute i det rare, underfundige og fantastisk mangfoldige psykisk helse feltet.

I denne utgaven har vi, på ufullstendig vis riktignok, forsøkt å fortelle leserne hvem vi er, hvorfor vi er her, hva vi gjør og for hvem. Dette har vi prøvd å gjøre på en lesverdig og appellerende måte. I tillegg har vi ønsket å fortelle om noen av våre gode venner der ute, venner som Blå Kors, Redd Barna, Barns Beste, barnevernet og andre som gjør en aldeles strålende jobb for deg og meg, våre familier og for samfunnet.

Abup lever ikke alene som en isolert øy, men er avhengig av dere alle for å gjøre en viktig og nødvendig jobb i forebygging, undersøkelse og behandling for barn, unge og hele familien.

Dette gjelder selvfølgelig like mye for både etnisk norske og for den store strømmen av flyktninger og innvandrere som nå kommer til vårt rike land.

Ny utgave 14. oktober 2015

 

Relaterte innlegg
Legg igjen en kommentar