Abup Road Records snart klar med sitt første album

Abup Road Records snart klar med sitt første album

23. september kommer den første fullengderen fra Abup Road Records: Karl Erik Karlsen og Kjetil Høyer Jonassen / Fred og uro. Songar frå helvete. Albumet vil foreligge både som CD og i strømme- og nedlastingstjenestene på nett.

Fred og uro. Songar frå helvete er er et liveinnspilt konseptalbum om å leve i grenselandet mellom eksistensiell og psykisk smerte. Sterke dikt, tidvis i et svært direkte språk, er smeltet sammen med musikk og lydkunst av høy klasse, og gir oss innsyn i liv som oftest gjemmes bort i diagnostiske og velferdsstatlige restkategorier.

Fred og uro er et konsept vi knapt har hørt maken til før; vi håper derfor at mange vil kjøpe plata eller sjekke ut musikken på nettet. Inntektene vil gå til et fond for kreativ virksomhet på psykisk helsefeltet, med utspring i Abup.

Karl Erik Karlsen, psykiater og leder av Abup, sier dette om tekstene han har skrevet:

Intensjonen med desse tekstane i musikalsk innpakning, er å formidla sympati, innleving og von med menneske med stor psykisk smerte. Som det heiter i salmen ”Håp”, er det alltid ”håp i hangande snøre”. Alltid.

Musikken til Karlsens dikt er skrevet av Kjetil Høyer Jonassen. Han har de siste tolv årene jobbet som høgskolelektor i musikk ved Ansgar Teologiske Høgskole i Kristiansand, med arrangering, komposisjon, analyse og musikkteknologi som spesialfelt. Jonassen har dessuten lang fartstid som frilans musiker, komponist og arrangør.

Alt ligger med andre ord til rette for en spennende lytteopplevelse.

Har du lyst til å forhåndsbestille (før 23. september) eller kjøpe en cd? Kontakt gro.poulsen@sshf.no / 482 08 825

Relaterte innlegg
Legg igjen en kommentar