Hvem er jeg?

Hvem er jeg?

Hvem er jeg?

Hvis jeg bestemmer meg for at her i denne teksten skal ingenting av det som er vanskelig i livet mitt få ta plass.

Det kan lett være slik, Iblandt – At man kjenner sånn på at livet er vanskelig, At man begynner å nedvurdere seg selv. Se på seg selv som en sykdom, Et nederlag, Et tilbakelagt kapittel.

Jeg har gitt meg selv et løfte om å bli gladere i meg selv. Slik jeg er.

Så jeg vil nå lære meg selv å se, At selvom det er ting som er vanskelig – Så er det så mye mer med meg.
Jeg er ikke de vanskelige tingene i livet mitt. Jeg er meg.

Untitled3

Hvem er jeg ?

Hvor skal jeg begynne ?

Jeg liker Lange sommerkvelder, Under en åpen stjernehimmel tent over meg.

Jeg liker tidlige sommermorgener, Vår morgener, Høst morgener , vintermorgener  Med nytraktet kaffeduft i huset, Hvor alt er stille og rolig behagelig musikk lekker utav radioen å gir meg god stemning. Stemning for hver årstid. Jeg Elsker å skape stemning. Det gir meg en god følelse. Jeg elsker tradisjoner, Som vekker frem gode minner og hjertelige følelser. Jeg elsker å ta vare på det gode i livet.

Jeg liker iskalde vinterdager, hvor sneen daler over meg så stille. Hvor jeg kan se fotskrittene mine bli flere og flere bak meg, Og sneen foran meg er kritthvit og blank. jeg Elsker å kaste meg ned i snøen, Leke med valpen, å lage snøengler å bygge snømann. Jeg Elsker å gjøre koselige ting, som å bygge snølykt, og løpe rundt å le i snøen sammen med valpen. Jeg liker å se julestemningen i gatene, I vinduene og i hjemmene.

Untitled2

Jeg liker å se bladene springe ut i grønt om våren, Jeg liker å se dem utvikle seg til store vakre løv om sommeren, Jeg liker å se dem forvandle seg til knallgule, røde og orange fargerike smil før dem faller ned på bakken å fargelegger hele verdenen om høsten. Jeg liker å se bladene bli borte, og trærne dekket av et magisk hvitt og rent vinterland om vinteren.

Jeg liker å filosofere. Endevenne hele verden rundt meg i tanker og filosofi. Jeg Elsker en stille natt, Som aldri er stille sammen med hodet mitt og havet av flagrende tanker. Jeg trives godt i mitt eget selskap, hvor jeg får fred til å tenke. Jeg føler jeg har mer å gi mennesker om jeg får mye alene tid. Jeg samler krefter når jeg er alene. Men jeg er veldig avhengig av valpen, Å det å være alene uten han er tomt.

Jeg Elsker å ta bilder. Du ser meg sjeldent uten camera.
Det å ta bilder er en stor del av min hverdag. En veldig berikende hobby.
Det å fange øyeblikkene å få gjennoppleve dem igjen og igjen både i hjertet å på et bilde
Er livsglede.

Jeg Elsker blomster. Blomster gir meg en god følelse med alle sine farger, former og sin evne til å uttrykke på godt og vondt.

Untitled4

Jeg er glad for å ha kjæresten min. Han aksepterer meg for hvordan jeg er. Gir meg frihet til å være akkurat meg. Jeg kunne ikke hatt en annen kjæreste, Jeg er overbevist om at ingen annen kjæreste, hadde hatt plass til meg og den jeg er i sin hverdag. Jeg kan være veldig utfordrende. Jeg er veldig følsom, Jeg er langt oppe, og langt nede. Jeg står alltid med hodet nedi en blomstereng, Eller nesa høyt i sky å titter på fugler. Jeg kan hoppe som et lam utover en strand å hyle gledeshyl over det fine bildet jeg tok, Eller skrike i sinne og hyle i tårer og angst når dagene går meg imot. Kjæresten min har rom for meg. Derfor får jeg rom for han. Å da har jeg lært meg at det er fint å ha en kjæreste å dele livet med.

Untitled5

Jeg er som en uplukket blomst. jeg har røttene i min egen verden, Å gror ikke så lett slik andre vil jeg skal gro. Jeg er den jeg er, Og holder heller munnen lukket om komunikasjon ikke oppstår. Jeg kan være litt dårlig på å være der for meg selv i blandt, Og kansje litt for mye for andre.
Men den gode varme følelsen jeg får i hjertet når jeg vet at jeg har evnen til å spre solskinn og hjertevarme over de jeg er glad i den er uerstattelig.

Jeg er veldig glad i de menneskene jeg er glad i. Jeg hadde ikke gitt slipp på dem for alt i verden.
Jeg er veldig avhengig av de menneskene jeg er glad i i livet mitt, og synes at man skal benytte tiden man har mens man lever, til å være en del av hverandres liv.

Jeg Elsker å bade, Jeg kan bade i evigheter, plaske, svømme, løpe rundt i havet, Svømme under vann. Le av meg selv i dykkermaske, se på fiskene under vannet, studere sandbunnen. Jeg kan ligge på ryggen i vannet å titte opp på himmelen, Å så kan det komme et dikt av seg selv opp i hodet mitt. Jeg har alltid vært poetisk.
I perioder slukker skriveinspirasjonen, å det er helt greit, men når den er der gir den meg en uerstattelig kilde i hverdagen.

Jeg har dårlig konsentrasjon, å kan mange ganger lese en side i en bok fem ganger før jeg får den med meg.
Men plutselig så kan jeg lese en hel bok på en hel dag. Jeg får en koselig følelse inni meg av å lese bøker, å når jeg får det til så koser jeg meg veldig.

Jeg liker å  være kreativ, liker å strikke, lage ting og tang, alt mulig.
Jeg har veldig dårlig tålmodighet, Å stresser kansje litt for fort avgårde. men jeg holder på å lære meg
Å ikke gjøre det. Jeg elsker å se mine hender forme noe fint. Det gir meg masse. Det å lage noe gir en god følelse.

Untitled6

Rododendron var et av de første ordene jeg sa.
Rododendron er derfor spesielt for meg.

Jeg har litt problemer med hukkommelse i blandt, Det gjør meg litt forvirra.
Jeg kan være litt vimsete. Enten stresse sånn at jeg ikke får gjordt det jeg skulle. Eller så langsom at jeg alltid kommer for sent. Jeg er en vimse.

jeg er ikke redd for å si til mennesker at jeg er glad i dem. Noen kan kansje oppfatte meg som en klisje.
men jeg synes at vi skal fortelle de vi er glad i hva de betyr for oss mens vi lever,
Fordi vi aldri vet hva morgendagen bringer. Og fordi at det er givende for både oss å for de vi forteller det til å uttrykke sin kjærlighet og sitt vennskap til hverandre. Men ordene skal komme fra hjertet.

Jeg kan være veldig direkte, og er heller ikke redd for å si hva jeg mener Om jeg ikke føler ting rettferdig.
Jeg liker ikke å sitte inne med meningene mine om ting. Noen ganger kan kansje andre oppfatte meg som frekk. Men jeg er bare slik. Å det er ofte noe jeg har kjent på som befriende.
Det som er fint med å være seg selv på godt å vondt, Det er at mennesker liker eller misliker deg for akkurat den du er.

Untitled7

Jeg er mye i min egen verden, veldig drømmende. Tankens kraft er en viktig kilde i livet.
Man kan tenke seg glad, tenke seg frem. Tenke livet vakkert, eller vondt.
Tanken kan ikke trylle, men den kan gjøre underverker. Tankene mine om livet er en gullkiste i min hverdag.

jeg kan føle meg helt alene i verden, blandt et hav av mennesker.
Jeg kan føle at mange ikke forstår den jeg er, å det jeg prøver å formidle.

Jeg er totalt avhengig av valpen. Hvis ikke valpen er med, så kjenner jeg meg tom. jeg tenker på han, Akkurat som om jeg ikke klarer å konsentrere meg. Jeg lurer på hva han gjør, å om han savner meg slik jeg savner han. Etter valpen kom inn i livet mitt, så føler jeg at jeg har fått det bedre med meg selv en jeg har hatt på mange år. Han finner frem sunne, gode og varme sider med meg selv ved å være den han er i mitt liv.
Vi leker sammen, spiser sammen, sover sammen, går tur sammen, Vi har vårt eget type språk.
Jeg kan få en hel del mer utav en samtale med valpen en med mange mennesker.
Dyr har en egenskap som får meg til å aldri føle meg alene.

Jeg er bestevenn med min bestemor, og min mamma.
Jeg er både bestemordalt, og mamma dalt og jeg ser ingenting galt i det.
Jeg er ikke redd for å inrømme at dagen føles så tom uten dem , Jeg vil ha dem i stor grad i mitt liv
Fordi de gir meg så mye i hverdagen. Livet uten dem, hadde vært grått og tomt og ingenting i det heletatt.

Untitled8

Hvis jeg merker at andre mennesker kopierer meg,
Blir jeg stressa. Jeg føler at jeg ikke får være ifred, at de stjeler av meg.

Jeg elsker det overnaturlige, fordi jeg tror at det er mer mellom himmel og jord en man kan forklare.
Jeg har tro på kraften i mennesket, Å at vi gjennom egenutvikling kan lede oss selv så sterkt på vei
I en trygghet ingen gud eller relgion kan gi oss.
Hvis jeg måtte hatt en religion, så skulle jeg laget min egen,
Den skulle het alvenes relgion.
Jeg Elsker troll, tusser, drager, enhjørninger, alver, og alt som har tilknytning til en annen verden.
Kansje er det også fordi jeg med alt det innebærer vet at det finnes flere verdener her i livet. Alt er ikke hva du tror du ser…..
Jeg liker piercinger, tattoveringer, og liker å kle meg slik jeg føler for. Jeg spør inget moteblad om tilatelse, Kun min egen smak. Jeg liker å ha langt hår, å er samtidig veldig impulsiv,
Så jeg håper at jeg klarer å holde meg fra å klippe meg denne gangen.

Untitled9

Jeg liker å løpe å plaske i vanndammer, mens regnet sildrer ned over meg fra åpen himmel
Meg og valpen har noen turer som vi kaller plask i dam turer, hvor vi koser oss, ler og plasker i dammer i regnet å etterpå går vi inn å koser oss under et pledd.

Jeg har problemer med å stole på mennesker,
men når jeg finner et menneske jeg kan stole på så er jeg veldig takknemlig.
Jeg vil heller ha ingen i livet mitt, en mennesker jeg ikke kjenner meg trygg på.

Jeg er ikke så flink til å ta vare på meg selv alltid, men jeg har tenkt å bli det.

Jeg Elsker å legge meg i rent sengetøy, nydusjet, å våkne til duften av shampo på puten.

Jeg synes det er fint å ta vare på å stelle med de jeg er glad i.

Jeg kan sitte med et hav, en bekk, eller en vakker plass i naturen i en evighet å samle gode energier jeg kan leve lenge på.

jeg mister veldig fort motivasjonen av å ha kontakt med mennesker, som ikke gir meg noe tilbake.
Jeg klarer ikke å omgås med, og blir stresset av individer som hele tiden skal ha en forklaring på alt.
Jeg liker at når man har en relasjon så skal ikke den kreve at man hele tiden skal ha vonde følelse ifth den relasjonen. Å være i en relasjon skal også ha rom for frihet til egenutvikling å det å være seg selv.
Jeg har mye å lære av andre, og andre har mye å lære av meg.

Jeg synes klaging er unødvendig.

Untitled10

Jeg synes at det er koselig å bake, Jeg elsker å bake alt fra kaker, til boller, til nye ting, Rundstykker eller andre julekaker, og slikt. Det bringer frem koselige barneminner fra min mor, som også er veldig glad i å bake. Mamma er en kilde til mye godt i livet mitt.

Jeg bryr meg ikke om hvor gamle mennesker er, Hvis de er fem år, eller hundre gjør ikke det noe
En venn har ingen alder som betydelse for dens verdi.

Jeg blir veldig sliten av å være sosial, Jeg trenger mye alenetid, Å har stekt behov for å trekke meg tilbake.

Jeg liker å ha døgnrytme. Når jeg ikke har døgnrytme har jeg det værre med meg selv.

Jeg liker grønne tretopper, høye fjell, blomster som vaier i vinden, solstråler fra klar himmel, Men også buldrende torden fra skyene, etterfulgt av kraftfuyulle blikst.
Jeg liker å føle at jeg lever.

Untitled11

Det er sikkert mye annet jeg også kunne sagt om meg selv.

Men dette er det jeg kommer på idag.

Dette er en hel del, Så om man tenker etter, så er det så mye mer ved seg selv,
En det man tenker over alltid.

Jeg vil derfor  bli flinkere på å tenke på, når ting er slitsomt
At jeg har mange fine sider med meg selv og som gir meg veldig mye.

Jeg ville ikke vært noen andre en meg, med mitt liv, mine følelser, som den jeg er.

Så underlig som det en høres ut til.

Untitled12

Av: Regnbuepiken

Relaterte innlegg