I bane rundt orda

I bane rundt orda

«I bane rundt orda» er oppfølgeren til debutsamlingene. Temaene i denne boka spenner fra kjærlighet til natur, og er iblant skildret med humor og med et skråblikk på livet. Å skrive er en god hjelp for meg, både i gode og vonde dager. Med andre ord er det å være «i bane rundt orda» med på å gjøre livet rikere. Jeg vil rette en takk til Karl Erik og Gro Anita på Abup forlag for at de fortsatt tror på og gir ut diktene mine. Denne samlingen er dedisert til faren min Kåre som forlot oss for 8 år siden. Jeg håper du finner glede og mening i diktene mine, og at noen forhåpentligvis får deg til å trekke litt på smilebåndet. God lesing!

Gunnar Askildsen

Bestilling:

«I bane rundt orda» koster kr 199,- og kan bestilles ved å sende en e-post til abupforlag@abup.no

Sendes fra oss i løpet av 1-3 virkedager.

Relaterte innlegg
Legg igjen en kommentar