Kaos – Mening – Underveis

Kaos – Mening – Underveis

Kaos – Mening – Underveis

Nytt magasin deler historier og gir håp

Velkommen til lansering av et nytt og annerledes magasin! Flere av ungdommene vil være tilstede. Vi byr også på film, utstilling og mye mer.

Fredag 22. mars, kl. 10.00 på ABUPs poliklinikk ved Sørlandet sykehus, Kristiansand.

Vi i ABUP ved Sørlandet sykehus vil at innbyggerne i Agder skal vite mer om de psykiske utfordringene som noen barn og unge strever med. Derfor har vi laget et magasin som henvender seg til ungdom, foreldre og andre voksne som jobber med barn og unge.

I magasinet kan du blant annet lese om Vilde som fikk hjelp til å håndtere tvangstankene sine gjennom gruppeterapi, Anne som overvant alvorlig anoreksi, Karianne som fikk tilbake lysten til å leve, Merita som kom seg videre etter langvarig mobbing, og ungdommene på Knaben som fant et sterkt og unikt fellesskap med andre på sommerleir. Historiene viser hvordan de har mestret vanskene sine, hvor de har hentet motivasjon fra og hva som har hjulpet dem.

Det hjelper å snakke og jeg tror på åpenhet, sier Caroline. Hun har deltatt i en gruppe for barn og unge som lever med psykiske helseplager eller rus i familien. Vi tror på åpenhet og ønsker å avmystifiserer og bygge ned tabuer.

Vi i ABUP vil at flere skal vite hva vi holder på med. Med magasinet vil vi også formidle håp. Vi vet at tidlig hjelp er god hjelp, og vi håper vi klarer å senke terskelen slik at flere våger å søke hjelp før vanskene blir for store.

Relaterte innlegg
Legg igjen en kommentar