Kick Off 2018 på Hove

Kick Off 2018 på Hove

Da er årets Kick off leir godt i gang. Sola skinner og ungdommer og ledere er samlet på flotte Hove leir. Her er dagene fylt med spennende program. Allerede første kvelden lagde alle t skjorter med trykk, disse ble kjempeflotte! I dag har vi vært på Bjellandstrand gård der vi har hatt Bondetamp – et flott opplegg inspirert av Farmen. Der var vi fordelt på grupper med navnene «Kjøkkenkommandoen», «Gårdsarbeid» og «Finarbeid». Dette er et aktivitetsopplegg som har fokus på samspill og samarbeid, og oppgavene var alt fra å male, jobbe med ved, stelle dyra og lage mat. Alt på oppdrag fra «Salige fru Birgit Ramsvatn» som var gårdens eier. Valget av storbonde falt på Christian, som styrte det hele med stø hånd. 

Årets tema er «Raushet og fellesskap», og hver dag er det fellessamlinger og gruppesamlinger der dette er utgangspunkt for gode samtaler.

Årets nyhet er leirteltet, som i år innbyr til både fellesskap og god stemning. Her blir det både karaoke og film på storskjerm, og med nyinnkjøpt bålpanne sier ryktene at det blir marsmellows og annet godt fra den kanten.

Hilsen fra Kick off Arendal der stemningen er på topp, vi kommer tilbake med flere stemningsrapporter. Vi skal blant annet ha båttur og lage animasjonsfilm ☺

 

 

Relaterte innlegg
Legg igjen en kommentar