Konsert med Kloster i Eg kirke

Konsert med Kloster i Eg kirke
Lørdag 12. september gjester det danske bandet Kloster Eg kirke.
 
Siden 2001 har det danske musikkollektivet, som til tider består av intet mindre enn 26 musikere, basert seg på frontmann Mikael R. Andreasen vakre sanger rundt temaene tro og tvil. Gjennom en rekke kritikerroste plateutgivelser, har Andreasen, sammen med venner og bekjente, skapt et musikalsk univers som er både drømmende og håpefullt, men som samtidig rommer det melankolske og smertefulle. Musikken kan beskrives som livsnær, utfordrende og vakker. Bandet har tidligere delt scene med artister som Sufjan Stevens og Woven Hand, gjestet både fyrtårn, grotter og Roskilde festival. For å nevne noe.
Dessuten skyr de ikke en musikalsk utfordring. Som for eksempel å skrelle ned låtene sine til et minste minimum, droppe mikrofon og andre hjelpemidler, og bare operere innenfor et roms muligheter og begrensninger. Og det er nettopp det Andreasen har takket ja til å gjøre når han skal spille fra sitt vell av vakre låter i ærverdige Eg kirke. Med seg til konserten har han vokalist Solrun Stig, som har vært en del av kollektivet siden oppstarten. Sammen skal de spille en akustisk og spartansk konsert hvor publikum kan bli involvert i prosessen. 
Velkommen til en kveld helt utenom det vanlige i Eg kirke!

Billetter 150,- via Billettservice.no , Narvesen eller tlf: 815 33 333. 

Følg Eg kirke på facebook

PS! Den nye platen ”Half Dream, Half Epiphany”, slippes 4. september og får allerede stående ovasjon: Fuldendt åbenbaring som sendt fra oven  

Velkommen til konsert!
Relaterte innlegg
Legg igjen en kommentar