Kotka Finland

Kotka Finland
Vi forlater Kotka med to priser i lomma og stor glede over å komme oss på sjøen igjen.
Vi kom inn tidligere enn planlagt så nå har vi vært her lenge nok. Jeg lurer på hvordan det skal bli å komme hjem, når jeg allerede ville dra ut igjen etter to dager i finland. Jeg trives bedre på havet enn i land. Nå har ikke akkurat finland vært lykken, men allikevel.

Vi ankom Finland til et skikkelig drittvær. Kun etter noen timer hadde første person fått slukt korter sitt i en minibank, og utover uken er det vel tre til som har fått kortet sitt slukt. Jeg derimot fikk kortet mitt scimma så jeg ble plutselig trekt og forsøkt trekt ganske klekkelige summer. Men fikk tømt kontoen og sperret alt, så det ordnet seg i grunn men allikevel.. noen timer etter det ble jeg dulta borti av noen på gata så telefonen min falt i en dam. Som da etterlot meg uten telefon i noen dager, den funker sånn helt ok nå, men venter på at den skal takke for seg.
Mistet da også alt av bilder og innlegg som var skrevet på telefon. Men har heldigvis sendt mye til venner og familie så har mye tilgjengelig. Men veldig kjedelig uansett.

Så ja. Finland var ikke lykken. Sola kom til slutt og løftet humøret noe, men ja. vi skal stoppe to steder til i Finland før vi seiler neste regatta til Litauen. Og vi mister enda flere gode folk i neste havn, det har vært tungt nok å si farvell til dem som dro her. Fantastiske mennesker som setter intrykk, er det beste og verste med denne turen.
Det kommer til å ta litt tid å få skrevet alle innleggene fra Finland på nytt, men de kommer. Litt etter litt. Nå løper jeg rundt og fryder meg over at vi gjør skuta klar for å seile. Alt skal knyttes fast, trappene blir gjort til stiger, og broene blir heist.
 
Skip o hoi fra fullriggeren sørlandet ⚓
// Miriam
Relaterte innlegg
Legg igjen en kommentar