Like utenfor

Like utenfor

I denne boka forsøker vi å fange angsten gjennom biler og ta makta fra den. Vi ønsker at det skal kunne skimtes håp, styrke og noe vakkert.
Tekstene er kommet inn på Messenger, e-post, SMS og Instagram, fra folk over hele landet.

Vi håper denne boka kan gi noe tilbake til leseren – noe å bygge videre på – være et utgangspunkt for samtale med venner og bekjente – og dermed åpne opp for at angst forstås og håndteres som noe mer en et privat fenomen.

Forfatterne:

Sigve Mathisen

Sigve er fotograf og utdannet Cand. Polit. ved Universitetet i Oslo. Dette er en utdanning som blant annet har ført han inn i arbeid og problemstillinger som angår samfunn og folkehelse.

Han har stått for bildemateriell til bøker som: Bakgårder i Kvadraturen, Møteplass Jegers, Holdepunktet, Lyriske Fyrverkerier, Mat på Metochi og Skråstadheia. Sigve har flere forestillinger hvor fortelling, egenkomponert musikk og fotografiet står sentralt. Våren 2019 hadde Sigve fotoutstillingen «De som går foran». Den ble presentert i Byhallen i Kristiansand og Grønt senter i Kristiansand.

For mer om Sigve, besøk hans hjemmeside:

https://sigvemathisen.com

Karin Moe Hennie

Karin Moe Hennie er utdannet danser og pedagog fra KHIO og tekstforfatter fra Westerdals school of communication. Hun jobber nå bl.a. som forfatter og har gitt ut fire barnebøker: Pollus- Den lille pollenplagen ( 2016), Dingle som en kringle ( 2016), Fra stor til liten ( 2017 på Abup forlag) og Ninjana ( 2019). Karin har produsert en rekke forestillinger for barn i alle aldre, og er store deler av året på turné med disse i regi av Den kulturelle skolesekken og Den kulturelle bæremeisen.  Karin jobber også som koreograf og regissør og hadde i 2018 regi og koreografi på Shrek the musical, Vennesla kulturskole. I 2019 hadde hun regi og koreografi på musikalen Den lille havfrue, mandal kulturskole. For mer om Karin, besøk hennes hjemmeside:

http://www.kmhennie.no

Bestilling:

«Like utenfor» koster kr 249,- og kan bestilles ved å sende en e-post til abupforlag@abup.no

Sendes fra oss i løpet av 1-3 virkedager.

Relaterte innlegg
Legg igjen en kommentar