Månedens utvalgte spillelister – november

Månedens utvalgte spillelister – november

Karianne Zachariassen og Ellen Kopstad deler denne måenden sine spillelister i Spotify med oss. Lytt og les og bli litt bedre kjent med dem 🙂

bilde

Karianne Zachariassen: Spilleliste i Spotify: Litt av det beste 

 

Alder: 28
Yrke/bakgrunn: Student
Interesser:  Musikk, friluft, bøker og helse.
Favorittartist: Utrolig vanskelig da jeg liker så mange, men Celine Dion har nok fulgt meg gjennom flere år selv om jeg ikke hører så mye på det nye hun har kommet med. Noen ting (eller mye?) skal bare ikke gjøres moderne.
Hører for tiden på: Det kommer nok litt an på når på døgnet. Snakker vi morgen boost, trøtt etter jobb låt? Men i dag, som flere ganger før, har jeg hatt dilla på Fathers eyes av Ask Embla.
Til slutt: Dette synes jeg var kjempe gøy å bli spurt om å gjøre! Musikk betyr veldig mye for meg og har alltid hatt en stor betydning. Musikk for meg handler om følelser og har en forsterkende effekt. Det er ingenting som er bedre enn å høre på en sang som kjennes i hele kroppen. En helt uforklarlig opplevelse, men musikk trenger ikke alltid ord. Det må kjennes og nytes. Mitt motto da jeg var yngre var: «Were words fails, music speaks». Jeg hører på utrolig mye forskjellig musikk og liker nok litt av alt (Noe som absolutt vil komme frem når jeg presenterer listen min). Det handler om situasjon og til og med når på døgnet. Jeg har lister som beskriver situasjoner eller følelser. Den jeg vil presentere her er en samleliste med noen av de sangene som gjør meg glad og som jeg stadig må innom. Den heter selvfølgelig «Litt av det beste». Den kunne egentlig også het «feel good». Jeg digger sanger som får meg til å føle meg glad.
Jeg utfordrer: Sindre Thorbjørnsen, 

 

 

bilde

Ellen Kopstad: Spilleliste i Spotify: Favoritter og i WiMP: 

Alder: 57
Yrke/bakgrunn:
Barnesykepleier og enhetsleder i ABUP
Interesser:
Liker å grave i hagen og få ting til å gro, skogsturer med hunden, frivillig i Arendal kulturhus, matlaging og baking, krimbøker
Favorittartist:
London Grammar
Hører for tiden på:
P4 i bilen
Jeg liker forskjellig musikk til ulik sinnsstemning. Når jeg gjør rent må jeg ha noe som gir energi og rytme for å få det unna. Hvis jeg har mye å tenke på setter jeg på noe rolig som får meg til å slappe av. Siden jeg er frivillig i Arendal kulturhus får jeg høre mye forskjellig musikk som jeg ikke kjenner fra før. Det er spennende å høre nye ting, men finest å forbinde musikk med minner. Min mor som er dement synger til sanger som var populære da hun var ung, men før hun ble så glemsk sang hun aldri mens jeg hørte det. Jeg spiller ofte fra Spotify når jeg besøker henne for hun danser med og blir så glad.

Om min spilleliste: Jeg liker en blanding av gammelt og nytt. Noen artister har jeg hørt på etter at folk jeg følger på Twitter har lagt de ut. Ble tipset om London Grammar, og da jeg jobbet for ABUP på Hovefestivalen fikk jeg mulighet til å se de live. Clean Bandit spilte også på Hove, og da de avsluttet med Rather Be ble jeg bydd opp til dans av en ung mann som var fan av de. For en stemning. Laura Mvula er en flott afrikansk sanger jeg tilfeldigvis fikk høre om. Ellers så er det nok av gamlinger på listen min siden jeg var tenåring på syttitallet. Klassikere kalles det vel.

Jeg utfordrer: Bård Bertelsen, Familieklinikken i Arendal.

 
Relaterte innlegg
Legg igjen en kommentar