Nesten Helg Spellemann spesial

Nesten Helg Spellemann spesial

Nesten Helg gjorde et nytt sensasjonelt comeback den 21. mars på Kick Scene. Anledningen var den fantastiske hendelsen, at den store lokale artisten Ronnie Jacobsen endelig fikk Spellemannsprisen, etter å ha blitt nominert for 4. gang. Han arbeider til daglig som virksomhetsleder i Blå Kors Kristiansand, og med oppgaver også for Blå Kors Norge.

I intervjuet med han før konserten fortalte han om sin artistkarriere og litt om sin bakgrunn fra en utradisjonell oppvekst i en musikerfamilie hvor han svært tidlig fikk impulser, men relativt sent oppdaget sitt unike talent som gitarist og formidler.

Arvid Solheim, daglig leder av Blå Kors Kristiansand, deltok også i samtalen som var et fellesarrangement mellom Abup, Sørlandet sykehus HF og Blå Kors Kristiansand hvor altså Ronni har sitt daglige virke. Han fortalte om den boblende og livsbejaende musikkgleden som gjennomsyrer hele Blå Kors sin virksomhet fra 3 kor til ungdomsarbeid til Kulturskolen som drives i regi av Blå Kors sammen med Kristiansand kulturskole.

Konserten med Ronnie og hans svært dyktige medmusikanter ble en stor opplevelse. Ronnie har en unik formidlingsevne, strålende gitarferdigheter og en kul stemme som kler låtene og arrangementene perfekt, men også godt assistert av korist Elisabeth Mjanger og resten av sekstetten.

Selv om Ronnie nå fikk den meget høythengende og meget velfortjente Spellemannsprisen slutter han nok ikke å lage mer musikk, og vi kan helt sikkert glede oss også i tiden som kommer til nytt materiale fra hans hånd.

Alt i alt en strålende Nesten Helg Spellemann spesial på den nyoppussede Kick Scene!

Relaterte innlegg
Legg igjen en kommentar