[vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_message color=»alert-info»]

Nesten Helg arrangeres på Kick Malt og Mat i Dronningensgt i Kristiansand

Datoer 2015:

14. Januar, kl. 19.30 – 21.15 «Så flink du er! En samtale om livsstil, kropp og identitet»

11. februar, kl. 19.30 – 21.15 «Kan friluftsterapi være behandling?»

11. mars, kl. 19.30 – 21.15 «Gje meg handa di! Hvilke hender trenger vi i livskampen?»

Nesten Helg er landets eneste sykehustalkshow, et talkshow i grenselandet mellom kunst og fag, psykiatri og somatikk, samtale og visuelle uttrykksformer. Nesten Helg er utviklet av Avdeling for barn og unges psykiske helse (ABUP) ved Sørlandet Sykehus HF. Talkshowet startet i 2005.

Hensikten med Nesten Helg er å formidle kunnskap og å åpne opp for samtaler rundt psykisk helse. Vi ønsker å fjerne tabuer og å justere oppfatninger om psykisk helse og uhelse ved hjelp av informasjon, underholdning og kunstneriske opplevelser.

Nesten Helg er gratis og åpent for alle.

[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_cta_button call_text=»Hva, hvem, hvorfor, når og hvor om Nesten Helg» title=»Les mer om Nesten Helg her» target=»_self» color=»btn-primary» icon=»none» size=»wpb_regularsize» position=»cta_align_bottom» href=»/nesten-helg/om-nesten-helg/»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_home_posts title=»Til hjelp, inspirasjon og motivasjon » cat_bg=»#005da1″ grid_categories=»nesten-helg-2″ small_images_size=»full_width» post_meta_line=»hide» grid_link=»link_post» grid_link_target=»_self» grid_teasers_count=»5″][/vc_column][/vc_row]