OL på Knaben 2019

OL på Knaben 2019

I år så var det vårt 2. år med OL. Men i år var nok det beste til nå. Og jeg er spent på neste års OL her på Kick Off. vi hadde mange forskjellige poster og utfordringer som vi måtte gå gjennom med ordspråket «TEAM SPIRIT».

De ulike postene var:

  1. Quiz
  2. Såpefotball
  3. Sandslott
  4. Mørkerom
  5. Frisbee golf
  6. Angry birds

Alle på leiren klarte å komme seg gjennom alle postene med et stort smil 🙂
Jeg synes at OL i år var det beste til nå, og gleder meg til mange flere OL her på Kick Off. Det var sykt bra opplegg på grunn av alle i sin gruppe bidro og tenkte bare positivt i tillegg til å heie på hverandre. Men for meg så var dette opplegget sånn at jeg ble bedre kjent med gruppa mi og håper gruppa synes det samme.

Den beste posten som jeg synes synes var det beste var Angry Birds og det dreide seg om å sparke ned pappbokser/kosedyr i tillegg til å huske hvordan det så ut og sette det opp igjen på samme som den var.

Ja, dette opplegget var det beste på årets Kick Off. Jeg er utrolig glad for at vi hadde dette, og håper de andre på Kick Off 2019 også synes det ♥

Forfatter: Tatyana, erfaringsleder

Relaterte innlegg
Legg igjen en kommentar