Sankthans på Kick Off

Sankthans på Kick Off

Av Miriam Dahle

I går var det sankthans. For min del er det tredje året jeg tilbringer sankthans på Knaben med alle «mine» kjære ungdommer. De blir litt mine, med alle klemmene og kjærligheten vi deler her oppe. For mange av dem er det nettopp det denne leiren handler om, å få kjærlighet. Og for meg, er det mye om kjærligheten jeg får gi. Sankt hans feiringen er en av de hyggeligste kveldene her synes jeg og i går var intet unntak. I tillegg til grillingen, bålet og samværet ble nemlig jeg tvunget med på mitt største talent av de alle, volleyball.

Litt motvillig stilte jeg meg på banen som et godt eksempel på at alle kan spille. Vel… Jeg hadde et par fulltreffere men hovedsakelig var jeg den som tok et skritt til siden etterfulgt av et lett pinglete skrik i det ballen kom min vei. Det førte til en solid andel latterkuler for å si det sånn og jeg tror vi alle ble raskt enige om at man ikke tvinger meg til å spille volleyball. Det funker dårlig.

Men noe jeg også oppdaget og virkelig beundret med dette var det at selv de dårligste fikk spille. Ingen ble dømt og kastet av banen for å ikke være best. Alle som ville ble inkludert og latteren hang så løst. Det er så vakkert å se alle disse ungdommene som i andre sosiale sammenhenger kanskje aldri ville pratet med hverandre, holde så tett sammen her. Her er vi venner, uansett hvilken bakgrunn vi har, uansett utseende, og uansett personlighet.

Ledere, juniorledere, ungdomsledere, og deltakere – vi er venner.

Sankthans på Kick Off Knaben

 

Relaterte innlegg
Legg igjen en kommentar