Stemningsrapport fra Kick Off Lister

Stemningsrapport fra Kick Off Lister

Det er endelig sommerferie, og hva er vel bedre enn å starte sommeren sammen med en herlig gjeng kvalitetsungdom i naturskjønne omgivelser? Vi er på leir på Tonstadli i Sirdal, og allerede etter to dager kan vi slå fast at årets Kick-off leir er en suksess.

Noen har vært med før, noen er her første gang, og mange av både lederne og deltakerne har vært spente og kanskje litt nervøse for hvordan det ville bli å samle så mange mennesker på en ganske liten leir. Da er det ekstra gøy når det kun etter få timer vrimler av liv, hvor latteren sitter løst og stemningen er positiv og god.

Det knyttes nye vennskap, på tvers av alder, kjønn og bygrenser, og med gode fasiliteter og mange aktivitetsmuligheter, er det ingen grunn til å kjede seg denne uka.

I tillegg til mye “mingletid” og avslapning, samt måltider og fellessamlinger, er det planlagt et bredt spekter av aktiviteter for deltakerne på leiren.

Joel har “kunsthjørnet” hvor kreativiteten har fritt spillerom. Det sprayes, tusjes og males i alskens farger og figurer, og bortsett fra beskyttelsesmaske og dress, finnes det ingen grenser eller regler når kunstnerspirene går i gang.

Terje er gjengens friskus, og engasjerer de sporty av oss med ballspill, jogging og andre bevegelsesbaserte aktiviteter. Her på Tonstadli er mulighetene mange, med gymsal, hoppeslott, ping-pong-bord og haugevis med natur, så her er det bare å trekke på seg joggisen og hive seg med.

Dorothea er også av det sporty slaget, og har etablert et aldri så lite yoga-studio på leiren, hvor det strekkes, bøyes og tøyes både morgen og kveld. Kombinasjonen av trening og mental avkobling er et glimrende innslag på leiren.

Barbro og Ida er turansvarlige på leiren, og leder ungdommen på vandring langs både opptråkkede og gjengrodde stier i de Sirdalske skoger.

Mirjam Storm

Nei til rasisme

Huskyfarm

Tvekamp a la Farmen

Relaterte innlegg
Legg igjen en kommentar