Ungdom og leir

Ungdom og leir

?
Kvelden er kommet og jeg er under dyna på rommet og tenker at jeg skal få meg litt søvn, men ute i ganga går stemmene på høygir, dører lukkes med et brak igjen og igjen mens noen løper hit og dit der ute. Plutselig blir det stille noen sekunder før plutselig en stemme borti ganga roper ett eller annet og en ny dør smelles igjen. Lukker øynene og prøver å sove. Latter, ny dør, nye stemmer og noen som prøver å hviske. Ny dør smelles igjen. Hmmm tenker litt på at jeg må opp kl.06 og igrunnen trenger søvn.
Men så, kl.00.14 så plutselig blir det rolig, undommene er kommet seg i seng på rommene sine og natta kan komme. Litt lyder og stemmer høres fortsatt, men det er bare behagelig. Så da ligger jeg her, lys våken nå plutselig og tenker på at livet på leir er fantastisk. Første dag på Knaben er over og jeg er så takknemilig for at jeg for sjette år på rad har satt av denne uken i juni til akkurat dette. Gleder meg til morgendagen og nye opplevelser med disse flotte ungdommene, livet på leir er fantastisk ♥️♥️

Forfatter: Olav Gjertviksten, A-larm

Relaterte innlegg
Legg igjen en kommentar