VAYA CON VULVA

VAYA CON VULVA

Vi er unge
høylytte
mammaer
midt i Kristiansand.

Kan vi snakke litt om det?Vaya Con Vulva er en ukentlig podcast av Kaisa Hansen og Mirjam Storm: Et skamløst, humoristisk skråblikk på hverdagen som unge-voksne, i denne jungelen av bedehus, joviale sørlendinger og flinke piker.

Det handler om
hverdagsliv
sjeleliv
og underliv.

Vi er overbevist om at folk prater for lite om ting, og denne podcasten skal derfor være en slags ventilasjon for alle de der ute som i motsetning til oss ikke tør å si det høyt. Alt man ikke snakker om fordi det bare ikke passer seg. For man vil så gjerne få det til alt sammen; være en pen, snill og flink pike/gutt etc – og ikke minst,  verdens beste forelder.

Hverdagen, de små og store tingene. Alt vi hater, alt vi elsker. Alt vi tror vi ikke får til og frykten for å fucke alt opp. Og vi skal selvfølgelig klappe oss selv litt på skuldrene, snakke om gleden over å små og store seire i dagliglivets mange basketak.

Og vi skal le. Vi er heldigvis velsignet med mye humor, og kan le av det aller meste. Og kanskje vi kan bidra til noen flere senkede skuldre ved rett og slett å snakke om det – få det ut?

Å kurere flink-pike-syndromet er kanskje et hårete mål, men det er vel lov å prøve seg?

Hør podcasten her:

Relaterte innlegg
Legg igjen en kommentar