Vil du bli musikkskribent eller plateanmelder?

Vil du bli musikkskribent eller plateanmelder?
Abup Road Records (ARR) gir 23. september ut sitt første fulle album, Fred og uro. Songar frå helvete: Karl Erik Karlsen og Kjetil Høyer-Jonassen / Fred og uro. Songar frå helvete.

Fred og uro er en diktsyklus på elleve dikt, der psykiateren og Abup-lederen Karl Erik Karlsen gir stemme til folk som lever vanskelige liv.
Vi håper å kunne skape litt blest rundt denne plata (og kommende plater). Inntektene fra platesalget går til et fond som skal bidra til kreativ og kunstnerisk virksomhet på psykisk helsefeltet.
Kan du tenke deg å høre på plata og skrive litt om den – på Facebook og / eller andre steder du skriver?
Hvis svaret er ja, vennligst send oss melding om postadressen du vil at vi skal sende anmeldereksemplaret til, i melding på facebook eller mail til Abup Road Records
Det er ingen betingelser knyttet til dette. Hvis du ikke ønsker/får til å skrive noe etter å ha mottatt og hørt på plata, er det helt greit; du beholder likevel cd-en.
Hvis du skriver om plata, og du oppdager at du synes det er gøy å skrive om musikk, kan vi avtale at du også får fremtidige utgivelser fra ARR, på samme betingelser.
Hvis du sier ja, vil du, sammen med cd-en, få et skriv med noen tips til hva du kan legge vekt på i en ”plateanmeldelse”.
De fem første som melder seg får cd-en.
Ha en fin dag.
Hilsen oss i Abup Road Records
Relaterte innlegg
Legg igjen en kommentar