Abups jul

Du kan høre sangen her: Jula er ein maredraum

Alle plateselskaper med respekt for seg selv må gi ut julemusikk! Det mener i hvert fall vi i Abup Road Records!

Vi ønsker derfor å gjøre det til en tradisjon å gi ut julemusikk, under vignetten Abups jul.

Bidragsytere til Abups jul 2015

Abups leder, Karl Erik Karlsen, har fått æren av å være den første bidragsyteren til Abups jul. Han synger en sang han selv har skrevet teksten til, Jula er ein maredraum, til melodi av Odd Volden.

Øvrige bidragsytere til Abups jul 2015:

Gitar: Thomas Fagervik. Tangenter: Kjetil Høyer Jonassen. Bass: Richard Farstad. Trommer: Roar Farstad. Kor: Hege Bjørnestøl Beckmann. Arrangement: Roar Farstad. Miksing og mastring:Roar Farstad, Nustate Studio. Produsenter: Karl Erik Karlsen og Roar Farstad. Designer: Jannicke Svardal

Julesang fra Fred og uro-universet

De av dere som har lyttet til Karl Erik Karlsens tekster på albumet Fred og uro. Songar frå helvete, vil nok kjenne dere hjemme i «julesanguniverset» også. Jula er ein maredraum er en slags spin off av Fred og uro, ja, kanskje vi rett og slett skal kalle den «Fred og uros julespessial»?

For det er nok slik at selv om jula er til glede for de fleste (får vi håpe), vet vi jo at det ikke alltid er slik for alle. Årets julelåt fra Abup Road Records er en påminnelse om det.

Abup Road Records første nettsingel

Jula er ein maredraum er tilgjengelig på nett fra 15. desember.

Vi håper mange vil høre på sangen vår, på Spotify, Tidal, Apple Music, eller det som måtte finnes av andre strømme- og nedlastingstjenester. Vi håper også at du vil dele sangen med andre, gjennom spillelister og sosiale medier, osv.

Hva mener du om den første julesangen vår?

Vi vil gjerne høre hva du mener om sangen: Liker du teksten? Liker du melodien? Liker du produksjonen (måten sangen er arrangert, spilt og sunget på)? Likner den på noe annet du har hørt?

Send en mail til gro.poulsen@sshf.no hvis du vil fortelle oss hva du synes om sangen, eller søk opp Abup på Facebook eller Twitter og del noe med oss og venner og følgere der, eller bruk kommentarfeltet under denne artikkelen.

Abup Road Records har tidligere gitt ut tre EP-er og et album. Du finner informasjon om disse her.

Er julen en vanskelig tid for deg?

Hvis du selv har erfaring med at julen kan være en vanskelig tid, og har lyst til å skrive om det, tar vi også imot blogginnlegg til abup.no – du kan gjerne være anonym, hvis du helst vil det.

Skulle det virkelig røyne på i desember, minner vi om:

Mental Helses hjelpetelefon: http://www.mentalhelse.no/tjenester/hjelpetelefonen

Kors på halsen (for deg under 18 år): https://www.korspahalsen.no/

Morild: https://www.morild.org/