Liker folk den nye guten i gata?

Liker folk Den nye guten i gata?

Vi har ikke hatt tid til å markedsføre plata noe særlig ennå, men alle som har sagt eller skrevet noe om Den nye guten i gata til nå, har vært veldig positive. Her er noen eksempler:

  • ”Kjapp og fin musikk med mykje innhald. Borna likar å lytte til dei morosame tekstane.” (iTunes-omtale, 19. desember 2014)

 

  • ”Det er jul! Ingen barn som «løper»  jublende rundt i stua med masse energi og glede! … Det er rolig og stille. Det må være det. På sofaen ligger gutten min som har langvarig hjernerystelse…Dagene blir litt tyngre og kjipe. Spesielt for barna. Stemninga blir fort tung. Det er da jeg setter på  cd-en «Den nye  guten i gata» av Gode Høns! Wow! For en effekt!!  Stemninga i stua øker med flere hakk og det skjer noe magisk.”(abup.no, 7. januar 2015)

 

  • «Jeg anbefaler alle barn å høre på «Den nye guten i gata» av Gode høns: Den nye guten i gata er gøy fordi den er positiv på en måte og den forteller litt om hvem denne gutten som bor i denne gata er. Eg kan er fin fordi jeg føler at den handler om at man må ha selvtillit for å greie noe og at du kan greie ting om noen tror på at du klarer det. Morgenfrosken er litt sånn gøyal på grunn av symfoniet og den handler litt om hvordan morgenfrosken har det. Mai-natt er på en måte mer trist i melodien. Sangen er liksom om hvordan det er å være ute i natta» (jente 11 år)

 

  • ”Gode melodier til fine tekster som tåler mange gjentagelser på biltur. Er blitt en favoritt hos oss, og det gir en helt spesiell følelse hos meg som mamma å høre to jenter på 7 og 9 år synge av full hals: jau det går nok an – om nokon vil seie dei trur at eg kan!” (Mamma til jenter på 7 og 9 år)