Songar utan bord

To år etter debuten med EP-en Den nye guten i gata, og et halvt år etter utgivelsen av singelen Topsy, er Abups prosjektband for nye barnesanger, Gode høns, ute med en ny EP, som har fått tittelen Songar utan bord (ute på Spotify og tilsvarende tjenester fra 15. desember 2016).

Vi var veldig fornøyd med Den nye guten i gata (2014), som var den første produksjonen på det nyetablerte Abup Road Records (du finner selvsagt også Den nye guten i gata og Topsy på Spotify & de), men vi tror de fleste vil høre at vi har lagt inn noen ekstra gir på Songar utan bord.

Vi har i hvert fall gledet oss lenge til å få ut denne produksjonen, og håper den vil nå fram til mange store og små lyttere over hele landet!

Vi takker alle som har bidratt til Songar utan bord (se liste over bidragsytere under).

En spesiell takk til dikterne – Ragnar Hovland, Per Olav Kaldestad og Einar Økland – som har latt oss få låne diktene deres. Det setter vi umåtelig stor pris på!

(Så får vi bare håpe at Ragnar Hovland tilgir oss for å ha latt oss rive med av Song utan bord i en slik grad at vi har endt opp med å legge inn en B-del der Hovland møter Johnny Cash og Bob Dylan til vennskapelig (b)ordkløveri)

Mange takk også til Ingrid Elisabeth Poulsen, som valgte ut to av sangene til denne utgivelsen (Når morgonfrosken syng og Venner)!

God fornøyelse!

Gode høns / Songar utan bord

1. Song utan bord

2. Nokon ropte

3. Når morgonfrosken syng

4. Venner

Gode høns: Kristin Tungland: vokal (1, 3, 4), kor: (2), Richard Farstad: bass (1, 2, 3, 4), kor: (2), Roar Farstad: trommer (1, 2, 3, 4), Kjetil Høyer Jonassen: tangenter (1, 2, 3, 4), vokal (2), kor (4), Odd Volden: kor (1, 2, 3), Thomas Fagervik: gitar (1, 2, 3, 4), Per Kjetil Farstad: gitar (4)

Arrangement: Roar Farstad (1, 2, 3, 4), Odd Volden (3)

Produsentar: Karl Erik Karlsen og Roar Farstad

Lydteknikar: Roar Farstad

Omslag: Jannicke Svardal

Musikken og songen er spela inn i Nustate Studio, Kristiansand

Innspelingane er miksa av Roar Farstad i Nustate Studio, Kristiansand

Innspelingane er mastra av Roar Farstad i Nustate Studio, Kristiansand

Tekstar: Ragnar Hovland (1, 2), Per Olav Kaldestad (3), Einar Økland (4)

Melodiar: Odd Volden

Gode høns nyttar høvet til å takke alle diktarar som skriv dikt for born, alle bibliotekarar som passar på dikta når me ikkje les dei, alle som lagar musikkinstrument, og alle som lærer oss å spele og syngje. Lett å gløyme, viktig å hugse!

ARR 182016

Kontakt: Gro Anita Kåsa Poulsen: gro.poulsen@sshf.no / 482 08 825