Abup Road Records gir ut debutalbum med Søgnebandet RASTLØS

ABUP Road Records gir ut albumet Brenner med det nye Søgnebandet Rastløs. Plata er nå tilgjengelig på alle digitale plattformer. Plateutgivelsen markeres med konsert på Hos Naboen 19.9.2019.

  • Abup Road Records er landets eneste sykehus-drevne plateselskap. Vi mottok Spellemannprisen for  Ronnie Jacobsens plate «These blues in me» i kategorien blues for 2017.Abup Road Recordshar i løpet av fem år utgitt flere hundre låter med en spredning fra barne og familie sanger til salmer, punk, rock og metall.Abup Road Recordshar støttet utgivelsen til Rastløs fordi det er et lokalt band med egne komponister, og med tekster som dreier seg om hverdagslivets enkle og eksistensielle drama, forteller Karl Erik Karlsen ved Abup.
  • For oss i Rastløs har det vært fantastisk oppmuntrende å få hjelp av Abup Road Records til å ferdigstille plata, sier talsmann for bandet, Kjell Fladstad. – Det har vært en lang prosess, med tekster og melodier som er jobbet med over flere å Ambisjonen var å lage melodiøs rock med tekster på norsk som tåler å både leses og synges. Flere av låtene er faktisk påbegynt på 80-tallet, og så videreutviklet og forbedret sammen med de dyktige medlemmene av bandet.
  • Et høydepunkt for bandet, sier Fladstad, – har ogsåvært åjobbe med to svært talentfulle, lokale vokalister påkoring og duetter. Kristin Dahl er kjent fra The Voice og Silje Torsøe opptrådte påKongsberg Jazzfestival i å De tilfører en elegant og spennende dimensjon til lydbildet, og begge to er i gang med egne album for snarlig utgivelse.
  • Med støtte av SØRF (Sørnorsk kompetansesenter for musikk) ble innspillingene påbegynt i 2017 i Silvertown Studios, forteller Fladstad, som takker SØRF for løpende oppmuntring underveis.
  • Våren 2019 ble opptakene mikset på en imponerende måte i Nustate Studio i Kristiansand, fortsetter Fladstad og sier at bandet er fulle av beundring over hvordan Roar Farstad fikk det beste ut av opptakene.

Rastløs har siden debuten i mars i år spilt på festivaler og ulike arrangementer, med begeistret mottakelse, senest under åpningen av Protestfestivalen i Kristiansand, 3.9.2019. Etter platelanseringen planlegges flere spillejobber på Sørlandet.

Medlemmene i RASTLØS har erfaring fra band i bl.a. Trondheim, Oslo og Stavanger, foruten prosjekter lokalt. Bandet består av:

Kjell Fladstad, gitar og vokal
Jarle Børnes, keyboard
Preben Eikås, el-gitar
Kristian Strøm-Fladstad, bass
Mikael Lunde, trommer

KONTAKT:

Abup Road Records                                                    
Anne Lene Farstad
Markedsansvarlig
annelfarstad@gmail.com
Tlf 957 51 577

Rastløs
Kjell Fladstad
Kontaktperson
Kjell.fladstad@gmail.com
Tlf 913 47 862

Følg Abup Road Records på: http://www.abup.no/aktuelt/abup-road-records/
Følg RASTLØS på Facebook: https://www.facebook.com/Rastlos.Band/
Følg RASTLØS på Spotify, YouTube og andre digitale kanaler.

Mediekontakt RASTLØS: https://www.sound-promotion.com/