New Years Party 2015/16

New Years Party 2015/16
Nyttårsaften blir gjennomført med et grensesprengende show i år – på Christiansholm Festning – i hjertet av Kristiansand! Vi får besøk av en verdensmester (@ahmedkerigo) og hele teamet hans; vi får oppleve TEAM PHYSIX live! KRS BEAST joiner og tar showet opp til nye lokale høyder. MTiX drar musikken inn i det nye året J Vi skal ha konkurranser, aktiviteter, hjemmebakt og hjemmelaget mat, insta- vennlige omgivelser og et engasjert crew. Vi skal lage den råeste festen nyttår har opplevd!!!
 
Partyet er et samarbeidsprosjekt mellom Fritidsetaten Vest (Kristiansand Kommune) og flere virksomheter knyttet til Blå Kors Kristiansand og mange andre bidragsytere. Vi har nylig stiftet Blå Kors Ung, som kanskje også har en liten overraskelse på lur til festen! 
 
Hvis det er noen familier som ikke har råd til prislappen på festen, så må de kontakte Blå Kors Kristiansand; maria.jacobsen@blakors.no/ 99226299. Vi har et godt knippe med sponsede billetter og billetter til redusert pris. Det viktigste er at vi får tak i de ungdommene som vil bli med på festen!
New Years Party
Relaterte innlegg
Legg igjen en kommentar