Siste dag på leir

Siste dag på leir

Siste dag på leir er snart over, i morgen er det hjemover igjen til hverdagen for oss alle. Så kan vi bare håpe de unge tar med seg noe godt fra leiren og kanskje har fått noen nye gode venner. For meg har leiren vært noen fanstastiske dager med både gode og utfordrende opplevelser. Har har vi ved å være oss selv så godt vi kan prøvd å gi de unge som trenger det et lite pusterom og håp. Å vite at mange unge i dag har en vanskelig og utfordrende hverdag går inn på meg, men jeg kan ikke forandre verden, men håper de har synes det har vært ok å bli litt kjent med meg. For meg er dette hva livet handler om, å være der når jeg kan for de som trenger meg der jeg er. Her på Knaben har det vært utrolig godt å være en del av et team med voksne som alle ønsker det beste for ungdommene. Dette var mitt sjette år på Knaben og jeg ser ikke bort fra at det blir flere for jeg elsker denne leiren.
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Forfatter: Olav Gjertviksten, A-larm

Relaterte innlegg
Legg igjen en kommentar